Op zoek naar makelaar?

makelaar
Verkoop uw woning zonder makelaar met home2sell.
53 m 2. Ook van plan om uw eigendom te verkopen? Wij helpen u graag op weg. Schakel onze hulp in. Wat is uw verkoopprijs? Verkoop uw eigendom mét ondersteuning van home2sell, zonder makelaar, zonder verkoopscommissie. Eénvoudig uw woning verkopen?
Je huis verkopen via een makelaar: lees hier de 9 voordelen Immop. Facebook. LinkedIn.
Opbrengsteigendommen te koop. Je huis verkopen via een makelaar: lees hier de 9 voordelen. Van plan je huis te verkopen? En liefst zonder zorgen? Wil je graag de maximumwaarde voor je woning krijgen en bovendien heel wat tijd besparen. Dan schakel je het best een goede makelaar in.
Immo ERA Belgium.
Wil je weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in je huis, appartement, grond of handelseigendom? Vul de gegevens in met betrekking tot jouw woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand. Wie is vandaag op zoek naar jouw eigendom? Wonen in uw favoriete regio. Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar?
De vastgoedmakelaar Bouwpartners Livios. background. Layer 1.
Rondom het huis Rondom het huis. Terras en oprit. Tuinaanleg en onderhoud. Veranda en bijgebouwen. Zwembad en vijver. Vakmannen in je buurt. Vraag en antwoord. Zoek een bedrijf. In samenwerking met. Klus in uw kot. Hoe wil ik wonen? Door Redactie Livios. Waarom iemand anders inschakelen die je fors moet betalen als je het allemaal zelf kan doen zonder dat je het een euro kost? Een terechte vraag, want als je de makelaarscommissie kan uitschakelen, heb je een goede zaak gedaan. Anderzijds moet je je wel de vraag stellen of je het onroerend goed zelf wel verkocht kan krijgen voor de gewenste prijs. Zekerheid, service and knowhow. De grotere zekerheid op een goede prijs voor je woning, de service en knowhow die je van een makelaar mag verwachten, vormt voor heel veel mensen de belangrijkste motivatie om voor de verkoop of de aankoop een makelaar in te schakelen.
Procedure tot registratie van inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar OVAM.
De inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar die afvalstoffen inzamelt of handelt of makelt in afvalstoffen die vanuit of binnen het Vlaamse Gewest worden getransporteerd, moet beschikken over een registratie als inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar. Als de inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar zelf afvalstoffen vervoert, moet hij ook beschikken over een registratie als vervoerder van afvalstoffen.
Vastgoed kopen en verkopen Oximo, dé 1% makelaar.
Filip De Graeve, Woning De Pintelaan, Gent. Wij hadden via Oximo een woning gekocht en dat was ons zo goed bevallen, dat we voor de verkoop van onze woning met hen in zee zijn gegaan. Het bijzonderste is dat ze maar 1% aanrekenen, waar de meesten 3% commissie vragen. Gerda Cornet, Woning Provinciebaan, Dikkelvenne. De 1% commissie is een cruciale factor geweest in vergelijking met andere makelaars. Ook de formule waarbij je de vanaf" prijs" bepaalt samen met de Oximo adviseur was bijzonder. De uitleg en vlotte service hebben me overtuigd! Marnix Naudts, Platanendreef, Melle. Het meest bijzondere vond ik de manier van samenwerken! Ook de prijs die er aan vast hangt was erg verschillend van die van andere makelaars. Via de website kon ik zelf alles goed opvolgen. Het verliep heel vlot. Hendrik de Bruycker, Villa Rechtstraat, Eksaarde. Klaar om samen met ons je huis te verkopen?
Hoe kies je een makelaar? Habitos.be. Habitos logo.
Populair over vastgoedmakelaars. Makelaars regelen voortaan ook je verhuis en een goedkoper energiecontract. Nieuwe digitale service Smooved biedt verhuizende Vlamingen gratis hulp bij overschakelen basisvoorzieningen. Wie een huis koopt via een makelaar kan. Kopen en verkopen. ERA wil tegen 2022 zon 15 kantoren in Wallonië en Brussel openen. ERA, de grootste makelaarsgroep van Vlaanderen, kent de laatste jaren een zeer sterke groei in het noordelijke deel van ons land. Maar nu wil CEO. Vastgoedsector trekt naar Raad van State tegen beweerdelijk verbod op huisbezoeken door vastgoedmakelaars. De vastgoedsector stapt naar de Raad van State om het beweerdelijk verbod op plaatsbezoeken door vastgoedmakelaars juridisch aan te vechten.
Inzamelaar, handelaar en makelaar van niet-gevaarlijk afval professionelen Leefmilieu Brussel.
De inzamelaar is elke onderneming die beroepsmatig afvalstoffen inzamelt. De makelaar is de onderneming die, voor rekening van derden, de verwijdering of de nuttige toepassing van afvalstoffen organiseert. Hier valt ook de makelaar onder die de afvalstoffen niet fysiek in zijn bezit heeft.
Aertsen makelaars.
Garage / parking. Overzicht alle vastgoed te huur. Nieuw in ons aanbod. Melkveebedrijf met woning, bedrijfsgebouwen, erf en landbouwgrond. Woning, Agrarisch vastgoed. Prijs te bevragen. Nieuwbouwproject De Stroobloem. Perceel grond in weekendzone. Dakappartement met mooi terras. Autostaanplaats, pal in het centrum van Brecht. Garage / parking. Appartement of polyvalente ruimte geschikt voor diverse doeleinden. Gelijkvloers appartement met garage en tuin op het zuiden. Op de hoogte blijven? Geef ons uw wensen door en wij houden u op de hoogte van onze panden te koop! Een gratis schatting. Hoe begint u eraan? Hoe schat u hoeveel euro u kunt vragen voor uw appartement, uw winkelpand, uw erf? Gaat u ten rade bij buren, vrienden of de koopjeskrant? Of belt u bij ons aan? Maak een afspraak. Een vrijblijvende afspraak. Verhuren of verkopen is helemaal niet complex als u de rompslomp in veilige handen kunt achterlaten. Wij reiken u graag die handen: hartelijk, en gevuld met expertise. Neem contact op. Op zoek naar een pand? IMMOSCOOP is dé hotspot. U wilt vastgoed verkopen? U wilt vastgoed verhuren? U wilt vastgoed laten schatten? 03 270 76 25. 03 669 84 08. 2021 Aertsen makelaars.
Vacatures Makelaar 532 jobs op VDAB.
Agenda Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Zoek een job. Zoek een job Jobsuggesties Bewaarde zoekopdrachten Bewaarde vacatures en sollicitaties. Zoek een job. Bewaarde vacatures en sollicitaties. 532 jobs voor Makelaar gevonden. Actieve filters Vacature online sinds.
8 redenen om je huis te verkopen zonder makelaar.
Is het dan wel nodig om een makelaar in te schakelen die een deel van je winst opeist? Je kan het werk toch evengoed zelf doen? De motivatie bij doe-het-zelfverkopers is niet ver te zoeken. Ze willen vooral geld besparen, maar vinden het ook heel leuk om te doen. Het huis opruimen, fotos maken, op immoweb plaatsen en bezoekers ontvangen. Het is geen wiskunde of andere ingewikkelde materie. Zelfs de attesten en documenten zijn eenvoudig te verzamelen. Gladde verkooppraatjes en succesverhalen. Niet enkel het financiële weegt door bij de beslissing. Ook het wantrouwen tegenover makelaars blijkt een rol te spelen. Vaak worden de feiten door makelaars mooier voorgesteld dan ze eigenlijk zijn. De ene makelaar beloofde telkens meer dan de andere, zegt Tony uit Maldegem. Zijn rijwoning in de Gentse rand werd door verschillende makelaars geschat tussen 249.000 EUR en 295.000 EUR. Een van de makelaars die ik over de vloer kreeg had een soortgelijk huis in dezelfde buurt aan 305.000 EUR te koop staan. Dat huis was volgens de makelaar zelfs al verkocht aan de vraagprijs, dus ik zou er evenveel voor kunnen krijgen. Maar 2 weken later stond die andere woning nog steeds te koop.
Uw immomakelaar, dat zijn wij Hüsch vastgoed.
Eberhard en Nathalie. Nieuw te koop. Centraal gelegen bel-etage woning, ideale starterswoning of perfect voor beleggingsvastgoed. Charmante, te renoveren woning met potentieel. Dit renovatieproject is ideaal als investering o. Prachtig nog verder af te werken nieuwbouwproject op zeer goede ligging.

Contacteer ons